Evo u kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili

Talenat glumca je neprocenjiv. Mnogo je uloga u njihovoj karijeri, ali svakako nije retkost da glume zaljubljenost. Međutim, oni ne odole uvek najlepšem osećanju na setu i dešava se da se emocije između glumačkog para prenesu u život.

Kultura

Izvor: B92, Genmice.com

Četvrtak, 16.08.2018.

20:20

Evo u kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili
Foto: Thinkstock

Evo deset filmova u kojima su glavni glumci ljubav sa platna preneli i u realnost.

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Penelopa Kruz i Javier Bardem igrali su čudan bračni par. Oboje su poznati u Španiji i uložili su svu svoju strast da uloge na tom filmu budu što atraktivnije.
Romansa je postala realnost i rezultirala je snažnim brakom.

Gigli (2003)

Dženifer Lopez je igrala Riki koja mrzi muškarce u filmu, ali sve radi za jednog čudnog momka nazvanog Lari, kojeg glumi Ben Aflek. Istovremeno se njihova ljubav sa platna prenela u život.

The Apartment L’appartement(1996)

Tokom snimanja ovog filma rodila su se osećanja između italijanske glumice Monike Beluči i francuskog glumca Vinsenta Kasela. Postali su par.

Cruel Intentions (1999)

Svi smo svedoci slavnog para devedesetih - Riz Viterspuni Rajan Filip. Hemija između njih je proradila u ovom filmu.

The Rum Diary (2010)

Džoni Dep i Amber Hard zaljubili su se na setu tog filma. On je zaprosio iako je pre toga bio 14 godina u vanbračnoj zajednici sa Vanesom Paradis.

Step Up (2006)

Najlepši i najprivlačniji par Čening Tatum i Džena Devan zbližio se tokom snimanja ovog filma. Bili su u braku i imaju ćerku.

Alfie (2004)

Zgodni Kazanova nije imao problema da snima sa prelepom Sijenom MIler i postali su par ubrzo.

Days of Thunder (1990)

Ova uloga je bila početak karijere Nikol Kidman, a njen partner Tom Kruz je već snimao filmove. Brzo su postali slavan par.

The Amazing Spider-Man (2012)

Ovo je jedan od najboljih filmova Eme Stoun i Andreja Garfilda. I oni su postali emotivni partneri u realnosti.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Jedan od najboljih filmova u kom su glumili Bred Pit i Anđelina Džoli. Bio je veliki hit. Oboje su bili na vrhuncu karijere, zaljubili su se i bili u braku 12 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: