"Prijatelji" i dalje najgledaniji, ovog puta na striming servisima

Humoristička serija "Prijatelji" (Friends) i dalje je među najgledanijim serijama u Velikoj Britaniji, iako je prošlo 15 godina od njenog završetka.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 10.08.2018.

15:53

Printscreen / Youtube

Njujorški sitkom je najpopularnija serija na britanskim striming servisima, nadmašivši viskobudžetske produkcije Netfliksa (Netflix) i Amazona.

Istraživanje britanskog regulatornog tela Ofkom pokazuje da "Prijatelji" vode u prvom tromesečju, posle čega slede Amazonov "The Grand Tour" i Netfliksova "The Crown".

Podaci bi, međutim, mogli biti i posledica toga što su "Prijatelji" uvršćeni u Netfliksovu ponudu u januaru.

Ofkomovi podaci pokazuju kako je striming sadržaja s interneta promenio navike gledalaca u Velikoj Britaniji - 39 odsto britanskih domaćinstava je pretplaćeno na makar jedan striming servis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: