Totalni debakl: Kineski "Game of Thrones" povučen iz distribucije

Iako je reč o visokobudžetnom filmu kineska verzija Game of Thronesa nije naišla na odobravanje publike te, kako pišu strani mediji, smatra se jednim od najvećih debakla u fimskoj istoriji.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.07.2018.

20:39

Totalni debakl: Kineski
Youtube Printscreen

Film kineske produkcije "Asura", koji je snimljen prema popularnoj seriji "Game of Thrones", doživeo je potpuni debakl. U njega je uloženo čak 112 miliona dolara, a u prvom vikendu prikazivanja zaradio je jedva 7,47 miliona dolara.

"Bi-Bi-Si" piše da je film premijerno prikazan 13. jula, a publika je pokazala minimalno interesovanje. Kako je poznato, film je inspirisan kineskom mitologijom, poseduje razne specijalne efekte, a ujedno u njemu glume velike filmske zvezde.

"Asura" je povučen iz distribucije odmah nakon objave užasnih rezultata koje je postigao u bioskopima, ali producenti ističu da razlog obustave nije neuspeh kod publike već što žele još da ga dorade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: