Stigao novi trejler za seriju "Stranger Things" / VIDEO

Netfliks je objavio trejler za treću sezonu popularne serije "Stranger Things".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

11:15

Stigao novi trejler za seriju
Foto: YouTube Screenshot

U trejleru predstavljen nam je Starcourt, novi tržni centar u Havkinsu u Indijani na osnovu koga možemo da zaključimo da grad postaje sve veći.

Iako je otkriveno malo detalja, jasno je da je šoping centar otvoren 1985. godine - na osnovu čega možemo da pretpostavimo da će se nova sezona bazirati u toj godini - odnosno godinu dana nakon događaja koji su se zbili u '84.

U novootvorenom tržnom centru možemo da vidimo Stiva Haringtona (Džo Kiri) na svom novom poslu koji radi tokom leta. Stiv je zaposlen u prodavnici sladoleda Scoops Ahoy gde radi zajedno sa Robin (Maja Hok - glumica koja se u ovoj sezoni pridružila seriji).

I dok mnogi čekaju da se konačno pojavi nova sezona, podsetićemo da je internet serija čiji su autori braća Defer prošle godine osvojila 18 Emi nominacija, a dobila pet nagrada.

Pogledajte trejler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: