Šta bi rekao Fredi: "Boemska rapsodija" dobila zvanični trejler / VIDEO

Film na kome se radilo još od 2010. godine i čije snimanje je prekidano nekoliko puta, a prvobitni reditelj tokom snimanja promenjen, konačno je spreman za veliko platno.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

21:28

Šta bi rekao Fredi:
Printscreen YouTube/20th Century Fox

Film prati život Fredija Merkjurija, legendarnog pevača slavne britanske rok grupe Kvin.

Publika će, posle svih problema koji su pratili snimanje, konačno biti u prilici da vidi priču o događajima od prvog uspona Kvina sedamdesetih godina, kada se Merkjuri udružio sa Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom, preko humanitarnog koncerta Lajv ejd, održanog 1985. godine sa ciljem sakupljanja sredstava za pomoć gladnima u Etopiji.

Kako je ranije pisano, film ne bi trebalo da se bavi kansnijim periodom života Fredija Merkjurija, kada se inficirao HIV virusom i preminuo usled naknadnih komplikacija. Slavnog pevača tumači američki glumac Rami Malek, poznat po ulozi Eliota Aldersona u TV seriji "Gospodin Robot".

U ostalim ulogama pojavljuju se: Ben Hardi, Gvilm Li i Džozef Macelo, koji tumače likove ostalih članova grupe, Rodžera Tejlora, Brajana Meja i Džona Dikona.

Režiju potpisuje reditelj filma "Iks-Men" Brajan Singer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: