Pokojni frontmen Motorheda igra vampira u novom holivudskom hororu / VIDEO

Horor film "Sunset Society", u kome pokojni frontmen benda Motörhead Lemi Kilmister tumači ulogu vampira, biće premijerno prikazan u Los Angelesu 6. jula, piše Ultimate Classic Rock.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2018.

08:35

Pokojni frontmen Motorheda igra vampira u novom holivudskom hororu / VIDEO

Radnja filma prati Ejsa (Lemi), glavnog vampira koji se nalazi na čelu tajne organizacije, koju i dalje pokušava da održi tajnom, nakon što, zbog nekoliko pobunjenika, u njegovom okruženju počinju da cure informacije.

U tom pokušaju, Ejs zatraži pomoć od Frenkija (Ron Džeremi), Sofi (Fibi Dolar) i Mister Krosa (Robert Donavan).

Osim Lemija, u filmu o vampirima sa Sanset Stripa, od poznatih muzičkih imena pojavljuju se gitarista benda L.A. Guns Trejsi Gans i klavijaturista Guns N’ Roses Dizi Rid. Legendarni roker Lemi Kilmister umro je 28. decembra 2015. godine u 70. godini, ubrzo nakon što mu je dijagnostifikovan neizlečivi rak prostate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: