Scena iz novog horora uznemirila publiku (VIDEO)

Pre nešto manje od dva meseca na konferenciji Sinemakon u Las Vegasu prikazana je scena iz rimejka filma Suspirije iz 1977. godine, a kratak insert izazvao je burne reakcije publike.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Rimejk poznatog horora Suspirije, koji potpisuje reditej Dario Arđento, krajem aprila je na konferenciji prikazao Amazon.

Jedan od komentara se pojavio na Tviteru, a napisao ga je Stiven Vejntraub, urednik stranice Collider.com.

"To je jedna od najs*ebanijih stvari koje sam video na Sinemakonu. Ljudi za mojim stolom okretali su se od ekrana. Sve što mogu reći jeste da je odvratno preko svake krajnosti i moram videti još."

Inače, pre sedam dana objavljen je prvi tizer ovog filma u kome igraju glumačke zvezde Dakota Džonson i Tilda Svinton.

Iako na njemu ne možemo da vidimo ključnu scenu, poznata glumica je u razgovoru za magazin "El" potvrdila da je reč o veoma "teškom" filmu.

"Film me je toliko s*ebao da sam morala da idem na terapiju", kazala je ćerka Melani Grifit.

Rimejk izlazi 2. novembra, a mnogi su uzbuđeni i jedva čekaju da vide upravo ovu scenu koja je potresla mnoge ljude.

Film/TV

47. Sofest od 3. do 7. jula u Sopotu

Otvaranjem izložbe plakata "1968-2018, sve naše varljive godine" i koncertom Umetničkog anasambla Stanislav Binički pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića uz solistu - glumca Igora Pervića, 3. jula u Centru za kulturu u Sopotu započeće 47. Filmski festival Sofest, najavili su organizatori na konferenciji za medije u Skupštini grada Beograda.

Film/TV sreda 27.06. 16:00 Komentara: 0

"Kan je selo, baš kao i Ravno Selo"

Kan je selo baš kao i Ravno Selo, ali je postao centar filmske industrije zato što se festival tamo održava već decenijama, rekao je Tanjugu glumac Miloš Biković, pred otvaranje filmskog festivala večeras u Ravnom Selu.

Film/TV subota 23.06. 20:20 Komentara: 14
strana 1 od 34 idi na stranu