Stigao trejler za nastavak franšize jednog od najstrašnijih horora

Stigao je trejler za nastavak franšize za jedan od najstrašnijih filmova.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Film je deveti nastavak horora (sedam nastavaka i dva rimejka filma), i treći u kome glumi zvezda Džejmi Li Kertis koji je debitovao ulogom Lori Stode u orginalnom filmu iz 1978. godine, piše News.com.

Zapravo, film će naterati čitaoce da zaborave sve što se desilo u drugih sedam filmova, snimljenih između 1981. Ii 2002. i otkrivaće nam priču četiri decenije nakon što su se originalni događaji desili.

Dejvid Gordon Grin, najpoznatiji po filmu "Ananas ekspres", biće reditelj filma, a "Noć veštica" će zadržati i prepoznatljivu muziku, te ćemo u pozadini moći da čujemo jezivu melodiju klavira.

Pogledajte trejler novog filma.

Film/TV

47. Sofest od 3. do 7. jula u Sopotu

Otvaranjem izložbe plakata "1968-2018, sve naše varljive godine" i koncertom Umetničkog anasambla Stanislav Binički pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića uz solistu - glumca Igora Pervića, 3. jula u Centru za kulturu u Sopotu započeće 47. Filmski festival Sofest, najavili su organizatori na konferenciji za medije u Skupštini grada Beograda.

Film/TV sreda 27.06. 16:00 Komentara: 0

"Kan je selo, baš kao i Ravno Selo"

Kan je selo baš kao i Ravno Selo, ali je postao centar filmske industrije zato što se festival tamo održava već decenijama, rekao je Tanjugu glumac Miloš Biković, pred otvaranje filmskog festivala večeras u Ravnom Selu.

Film/TV subota 23.06. 20:20 Komentara: 14
strana 1 od 34 idi na stranu