Ovaj film mogao bi da bude najstrašniji i najodvratniji horor u istoriji

Tom Siks, režiser "Ljudske stonoge", snimio je "nehuman" film o masturbaciji.

Kultura

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 28.05.2018.

08:30

Ovaj film mogao bi da bude najstrašniji i najodvratniji horor u istoriji
Foto: YouTube Screenshot

Skoro deset godina nakon što je objavljen treći deo Ljudske stonoge, Siks će, navodno, nadmašiti sam sebe u užasu koji će gledaoci videti na filmu.

Oni koji su gledali jedan od nastavaka Ljudske stonoge verovatno nisu zaboravili prikazane scene. Za one koji ne znaju o čemu je reč, film je pun scena mučenja zatvorenika kojima su usta zašivena za rektume drugih zatvorenika, pa tako čine "stonogu" koja ima jedan digestivni trakt.

Siks je na Twitteru objavio da stiže film "The Onania Club" koji bi mogao biti "najodvratnije, najgadljivije i najnehumanije filmsko iskustvo svih vremena".

Unilad piše da će u filmu moći da se vidi ljudski leš u raspadanju koji nosi naočare, pacijent koji boluje od raka, beba koja plače i mnoštvo zatvorenika na kolenima, prenosi Index.

Tom Siks je zbog svojih filmova često na udaru kritike korisnika društvenih mreža, a mnogi smatraju da redatelj ima potpuno "pomračen" um.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: