Poslednji film podbacio: Ništa od novog nastavka Transformersa?

Kompanija Paramaunt otkazala je objavljivanje datuma premijere najnovijeg filma o Transformersima.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 27.05.2018.

20:05

Poslednji film podbacio: Ništa od novog nastavka Transformersa?
Foto: YouTube screenshot

Nastavak filma "Transformers: The Last Knight", koji je ostvario najnižu bioskopsku zaradu u istoriji franšize od 2007. godine, možda uopšte neće ugledati svetlost dana, piše Indepednent.

Naime, dok je budžet za poslednji film iznosio 217 miliona dolara, "Transformers: The Last Knight" doneo je bioskopskim blagajnama samo 605 miliona dolara.

Sedmi nastavak trebalo je da ima premijeru u junu 2019, ali je odlučeno da umesto njega letnji hit bude biografski film o Eltonu Džonu "Rocket Man", u kojem glavnu ulogu tumači taron Egerton.

Ipak, publika bi u decembru ove godine trebalo da vidi spin-off epizodu posvećenu Bamblbiju, koju režira Trevis Najt. Radnja filma bavi se prvim susretom Autobota i ljudi za Zemlji.

Najveću zaradu - 1,12 milijardi dolara, do sada je ostvario treći nastavak, "Transformers: Dark of the Moon".

Loše je prošao i novi nastavak "Ratova zvezda" - "Solo: A Star Wars Story", koji je tokom prvog vikenda prikazivanja u SAD zaradio 114,2 miliona dolara. Reč je o najneisplativijem Diznijevom filmu koji pripada ovoj franšizi. Poređenja radi, njegov prethodnik "Rogue One: A Star Wars Story" zaradio je 155 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: