"Deadpool 2" zaradio 125 miliona dolara proteklog vikenda

Film "Deadpool 2" se ubedljivo nalazi na prvom mestu američkog box officea nakon što je tokom vikenda zaradio 125 miliona dolara.

Kultura

Izvor: klix.ba

Sreda, 23.05.2018.

08:30

Foto: Youtube Screenshot/ 20th Century Fox

Ipak, ova zarada nije bila dovoljna da "Deadpool 2" nadmaši svog prethodnika koji je zaradio 132 miliona na američkom i isto toliko na globalnom tržištu. Time je "Deadpool 2" postao R-rated naslov koji je zaradio najviše novca u istoriji.

Na globalnom tržištu "Deadpool 2" je zaradio 176,3 miliona dolara i time prevazišao zaradu filma "X-Men: Days of Future Past", prenosi Klix.

"Deadpool 2" je akciona komedija o najpoznatijem i najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa.

To je priča o životu bivšeg operativca i specijalca Vejda Vilsona koji je postao plaćenik, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zaceljivanja postaje poznat kao Deadpool.

Reditelj novog nastavka je Dejvid Lič, a glavne uloge ostvarili su Rajan Rejnolds, Džoš Brolin, Morena Bakarin, Zazi Bits i Brajana Hildebrand.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: