Da li vas zanima koliko je Vin Dizel zaradio od "Paklenih ulica"?

Američka franšiza “Paklene ulice” počela je 2001. godine, a kako je glavni glumac Vin Dizel najavljivao, mogu se očekivati još dva dela, osmi i deveti, koje će režirati Džastin Lin.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2018.

00:15

Da li vas zanima koliko je Vin Dizel zaradio od
Foto: Youtube Screenshot/Universal Pictures UK

Vin Dizel je bio glavni akter u svim delovima, a verovatno nema osobe koja se nije zapitala koliku mu je zaradu uloga Dominika Toreta donela.

Časopis Variety juče je objavio zarade nekih od najvećih holivudskih glumaca, među kojima je i Dizel.

Kako piše ovaj časopis, glumac je za ulogu u prošlogodišnjem, osmom delu, zaradio 20 miliona dolara.

Njegova zarada povećavala se kako je franšiza beležila sve veći uspeh, pa se navodi da je ukupno na njoj, za svih osam delova filma, zaradio čak pet milijardi dolara.

Na nekim delovima je radio i kao producent, zbog čega je njegova zarada bila veća.

Deveti deo stići će u bioskope 2020. godine, iako je prvobitno planiran za 2019. godinu. Razlog za to je što je kreativnom timu bilo potrebno više vremena za razvoj priče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: