"Moj novi film će biti nasilan i mračan kao Petparačke priče"

Oskarovac Kventin Tarantino zagolicao je maštu okupljenih na otvaranju konferencije SinemaKon u Las Vegasu izjavom da bi zvezde njegovog sledećeg filma Leonardo Dikaprio i Bred Pit mogli da steknu kultni status poput slavnog muškog filmskog para, Pola Njumana i Roberta Redforda.

Kultura

Izvor: B92, Hina

Četvrtak, 26.04.2018.

08:35

GettyImages

Film "Bilo jednom u Holivudu", koji će se snimati ove a prikazaivati sledeće godine, govori o ubistvima koje je počinila "porodica Menson".

Sekta koju je vodio Čarls Menson, šezdesetih godina prošlog veka u SAD, ubila je nekoliko ljudi, među kojima i glumicu Šeron Tejt, suprugu reditelja Romana Polanskog, koja je bila trudna.

Tarantino (55) je rekao da će njegov deveti film biti nasilan i mračan kao "Petparačke priče" iz 1994. godine.
GettyImages
"Soni i ja ćemo okupiti najuzbudljiviji i najmračniji glumački par još od Pola Njumana i Roberta Redforda", izjavio je reditelj filma "Ulični psi" i "Prokletnici" u hotelu "Cezar Palas" gde se konferencija održava.

Tarantino je na scenariju za "Bilo jednom u Holivudu" radio pet godina.

Inače, slavni glumac Pol Njuman, koji je umro 2008. godine, glumio je sa Robertom Redfordom (81) u filmu "Žaoka" iz 1973, a kultni status su stekli još ranije - filmom "Buč Kesidi i Sandens Kid" iz 1969. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: