Prvi Comic night u bioskopima Cineplexx uz film "Osvetnici - Rat beskraja"

Prvi Comic night u bioskopima Cineplexx uz film "Osvetnici - Rat beskraja“ 3D Beograd, 20.04.2018 – Ljubitelji Marvelovog filmskog univerzuma imaće jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu "Osvetnici-Rat beskraja“ 3D na specijalnom, prvom Comic Night događaju u bioskopima Cineplexx, u četvrtak 26. aprila od 20 časova.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

13:16

Prvi Comic night u bioskopima Cineplexx uz film
Foto: Promo

Karte za ovaj filmski spektakl uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa.

Jedinstveno veče namenjeno istinskim ljubiteljima superheroja, upotpuniće kostimirani domaćini, kao i izdavačka kuća Čarobna knjiga koja će troje najsrećnijih u svim bioskopima nagraditi najnovijim izdanjem luksuznog stripa "Rat beskraja“.

Svi gosti Comic night događaja, na poklon će dobiti specijalni poster sa likom nekog od junaka filma, a Marvelovi Osvetnici "lično" će najvatrenije fanove obradovati jedinstvenim bedževima sa motivima filma.

Devetnaesti po redu film Marvelovog sveta, okuplja do sada najveći broj super junaka na vel ikom platnu ujedinjenih u borbi protiv neverovatnog negativca Tanosa.

Najambicioznija adaptacija stripa do sada, već obara rekorde na blagajnama.

Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans u ulozi Kapetana Amerika, Skarlet Johanson kao Crna udovica, Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž, Tom Holand kao Spajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana.

Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada.

Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti najveći broj likova Marvelovog filmskog univerzuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: