Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa

Prošlog vikenda u Londonu su dodeljene "Rakuten TV Empire" nagrade, koje britanski časopis Empire dodeljuje najuspešnijim filmovima u proteklih 12 meseci. Reditelj Stiven Spilberg osvojio je nagradu "Legend of Our Lifetime", a u govoru prlikom dodele otkrio je kada će početi rad na novom filmu o Indijani Džonsu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2018.

20:45

Spilberg otkrio detalje o novom nastavku Indijana Džonsa
GettyImages

Slavni reditelj je najavio da će snimanje petog nastavka početi u aprilu sledeće godine, kao i to da će se film snimati u Velikoj Britaniji.

"Uvek mi se isplati da dođem u Veliku Britaniju i da sarađujem sa vrlo talentovanim ljudima - od glumaca i tehničke ekipe, pa sve do vozača i prodavaca girica i krompirića. Svi oni su mi pomogli da ovde snimim dosadašnje filmove, a verujem da će nastaviti da mi pomažu i kad se u aprilu 2019. godine vratim da bih snimio peti film o Indijani Džonsu", rekao je Spilberg.

Legendarni lik arheologa avanturiste ponovo će, naravno, igrati Harison Ford, bez koga je teško i zamisliti filmove o Indijani Džonsu. Ford, koji je glavni lik do sada glumio u svim nastavcima, u vreme snimanja novog dela imaće 76 godina, piše Empire Online.

A ni sam Spilberg nije mlađi. Uprkos tome što ima 71 godinu, legendarni reditelj ne posustaje. Njegov najnoviji SF spektakl "Ready Player One" u bioskope stiže u maju. Taj film je, pre nekoliko dana, dobio i svoj finalni trejler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: