Poznata glumica je neprepoznatljiva u drami "Can You Ever Forgive Me?"

Mnogi ljubitelji filmova navikli su na mnogo smeha uz Melisu Mekarti, ali u novoj biografskoj drami režiserke Marijele Heler poznata glumica će se predstaviti u drugačijem svetlu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 18.03.2018.

08:30

Poznata glumica je neprepoznatljiva u drami
Foto: YouTube Screenshot

U filmu "Can You Ever Forgive Me?" Melisa glumi spisateljicu Li Izrael koja je kasnih 80-ih godina zapala u veliku finansijsku krizu jer niko nije želeo da objavljuje njena djela.

Igrom okolnosti pronašla je autentično pismo komičarke Fani Bris koje je uspela da proda za mnogo više novca nego što je dobijala za svoje romane.

Israel tada odlučuje da falsifikuje pisma drugih zvezda i zarađuje na njima, ali stvari polaze po zlu.

Scenario za dramu po istinitom događaju napisala je Nikol Holofsener, a veliku pomoć pronašla je u originalnom dnevniku spisateljice Izrael.

Prema mišljenju filmskih kritičara, Mekarti je neprepoznatljiva u filmu, s obzirom na to da smo navikli da je gledamo u komedijama.

Osim nje, u filmu glume još i Džuli En Emeri, Džana Adler, Ričard Grant, Mark Evan Džekson i mnogi drugi.

"Can You Ever Forgive Me?" počeće da se prikazuje u bioskopima 19. oktobra ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: