Izjava producentkinje potvrdila najgore strahove fanova "Igre prestola"

Producenti kablovske mreže HBO potvrdili su da će u poslednjih nekoliko epizoda sledeće finalne sezone serije "Igra prestola" nekoliko likova umreti.

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen YouTube/GameofThrones
Prinscreen YouTube/GameofThrones

Frančeska Orsi iz komapanije HBO izjavila je, na konferenciji u Izraelu, da je prisustvovala čitanju scenarija za finale popularne serije, navodi Verajti.

"To je bio veoma moćan trenutak u našim životima i karijerama. Nijedan glumac, nijedna glumica nisu imali scenario u rukama do tada, a onda su jedno po jedno počeli da ginu", istakla je Orsi.

Njene reči potvrđuju najgore strahove brojnih obožavalaca - da se mnogi likovi neće izvući živi do kraja poslednje epizode, piše Indipendent.

Po završetku čitanja scenarija, autori serije Dejvid Beniof i D. B. Vajs dobili su 15-minutni aplauz i ovacije, istakla je Frančeska Orsi.

Film/TV

Ovi glumci su odbili kultne uloge koje su drugima donele slavu

U svetu filmova i TV serija mnogo toga zavisi od dobrog kastinga, a neke nezaboravne uloge danas je nemoguće zamisliti s drugim glumcima. Ipak, da su se neke stvari malo drugačije odigrale, danas bi nam verovatno bilo nezamislivo da gledamo belog Džordža Konstancu ili "tatu iz Malkolma" u seriji koja je proslavila Metjua Broderika.

Film/TV sreda 28.03. 08:30 Komentara: 14
strana 1 od 38 idi na stranu