Izjava producentkinje potvrdila najgore strahove fanova "Igre prestola"

Producenti kablovske mreže HBO potvrdili su da će u poslednjih nekoliko epizoda sledeće finalne sezone serije "Igra prestola" nekoliko likova umreti.

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen YouTube/GameofThrones
Prinscreen YouTube/GameofThrones

Frančeska Orsi iz komapanije HBO izjavila je, na konferenciji u Izraelu, da je prisustvovala čitanju scenarija za finale popularne serije, navodi Verajti.

"To je bio veoma moćan trenutak u našim životima i karijerama. Nijedan glumac, nijedna glumica nisu imali scenario u rukama do tada, a onda su jedno po jedno počeli da ginu", istakla je Orsi.

Njene reči potvrđuju najgore strahove brojnih obožavalaca - da se mnogi likovi neće izvući živi do kraja poslednje epizode, piše Indipendent.

Po završetku čitanja scenarija, autori serije Dejvid Beniof i D. B. Vajs dobili su 15-minutni aplauz i ovacije, istakla je Frančeska Orsi.

Film/TV

Srpski film "Zlogonje" nagrađen u Torontu

U Torontu je održano dvadeseto izdanje festivala TIFF Kids (Toronto International Film Festival Kids), a u zvaničnom takmičarskom programu našao se i novi srpski film "Zlogonje", reditelja Raška Miljkovića koji je osvojio jednu od festivalskih nagrada.

Film/TV utorak 20.03. 08:30 Komentara: 0
strana 1 od 1507 idi na stranu