Miloš Biković: Pripremamo film o Nikoli Tesli

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu Prve televizije povodom beogradske premijere ruskog filma "Led", mladi srpski glumac Miloš Biković govorio je o svojim daljim planovima.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

11:58

Miloš Biković: Pripremamo film o Nikoli Tesli
Foto:Prva TV screenshot

"Pripremamo film o Nikoli Tesli. Radićemo veliki film, sa jednom holivudskom i jednom ruskom produkcijom, tako da će to biti i moja produkcija, odnosno rusko-srpsko-holivudska koprodukcija", rekao je Biković.

"Trenutno razrađujemo ideju, ono na šta želimo da se fokusiramo, s obzirom na to da Teslin život nudi toliko mnogo materijala. Biramo jedan ugao gledanja", otkrio je.

PROČITAJTE JOŠ: "Zbog uloge sam četiri meseca trenirao umetničko klizanje"

Glumac navodi da scenario još ne postoji, ali da se zna ko će režirati film.

U pitanju je Aleksandar Boguslovski, sa kojim su Biković i Antonio Banderas već sarađivali na filmu "Izvan granica", a koji je nedavno premijerno prikazan. Biković je takođe dodao da bi voleo da napiše scenario za film o Tesli.

"Voleo bih da napišem scenario za 'Teslu', i da bude dobar jer smatram da je to danas najveća boljka dobrog filma - dobar scenario", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: