Miloš Biković: Pripremamo film o Nikoli Tesli

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu Prve televizije povodom beogradske premijere ruskog filma "Led", mladi srpski glumac Miloš Biković govorio je o svojim daljim planovima.

Izvor: Prva TV
Podeli
Foto:Prva TV screenshot
Foto:Prva TV screenshot

"Pripremamo film o Nikoli Tesli. Radićemo veliki film, sa jednom holivudskom i jednom ruskom produkcijom, tako da će to biti i moja produkcija, odnosno rusko-srpsko-holivudska koprodukcija", rekao je Biković.

"Trenutno razrađujemo ideju, ono na šta želimo da se fokusiramo, s obzirom na to da Teslin život nudi toliko mnogo materijala. Biramo jedan ugao gledanja", otkrio je.

PROČITAJTE JOŠ: "Zbog uloge sam četiri meseca trenirao umetničko klizanje"

Glumac navodi da scenario još ne postoji, ali da se zna ko će režirati film.

U pitanju je Aleksandar Boguslovski, sa kojim su Biković i Antonio Banderas već sarađivali na filmu "Izvan granica", a koji je nedavno premijerno prikazan.

Biković je takođe dodao da bi voleo da napiše scenario za film o Tesli.

"Voleo bih da napišem scenario za 'Teslu', i da bude dobar jer smatram da je to danas najveća boljka dobrog filma - dobar scenario", rekao je.

Film/TV

Ovi glumci su odbili kultne uloge koje su drugima donele slavu

U svetu filmova i TV serija mnogo toga zavisi od dobrog kastinga, a neke nezaboravne uloge danas je nemoguće zamisliti s drugim glumcima. Ipak, da su se neke stvari malo drugačije odigrale, danas bi nam verovatno bilo nezamislivo da gledamo belog Džordža Konstancu ili "tatu iz Malkolma" u seriji koja je proslavila Metjua Broderika.

Film/TV sreda 28.03. 08:30 Komentara: 14
strana 1 od 38 idi na stranu