Film "Patuljci sa naslovnih strana" u Kanadi

Film "Patuljci sa naslovnih strana" reditelja Milorada Milinkovića posle prikazivanja u Srbiji i regionu, od 4. marta će se prikazivati u Kanadi, najavio je distributer "Art Vista".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/Taramount
Foto: Youtube Screenshot/Taramount

Premijerna projekcija u Torontu zakazana je za 4. mart u bioskopu "The Regend Thetre", dok će projekcija u Kičeneru biti 9. marta u dvorani "Princess Twin".

U središtu priče je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen.

Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa i njegov život je zapravo rijaliti program.

Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu.

strana 1 od 34 idi na stranu