"Call of Duty" stiže na veliko platno?

Italijanski reditelj Stefano Solima, kome je poverena režija nastavka krimi-trilera "Sikario", navodn, pregovara oko učešća u filmskoj adaptaciji video-igre "Call of Duty".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 16.02.2018.

18:35

Foto: YouTube Screenshot

"Call of Duty" se u nastavku, koji je kompanija "Activision Blizzard" predstavila početkom novembra 2017. godine, vratio proverenoj formuli i igrače poslao u Drugi svetski rat, prenosi Rolingstoun.

Prema pisanju časopisa Varajeti, producenti koji žele da čuvenu video-igru pretvore u film pregovaraju sa Stefanom Solimom oko režiranja adaptacije.

Italijanski reditelj trenutno je zauzet postprodukcijom ostvarenja Sikario 2, koje u svetske bioskope stiže krajem juna.

Kompanija "Activision Blizzard" još se nije oglasila povodom filmske adaptacije video-igre, niti je poznato kakva bi bila radnja filma.

Ono što ljubitelje COD-a najviše zanima jeste da li će dešavanja biti smeštena u vreme Drugog svetskog rata, moderno doba ili će nas film odvesti u budućnost. Bilo kako bilo, 15 izdanja igre, bez sumnje, obezbeđuje dovoljno materijala i za eventualni filmski serijal.

Stejsi Šer i Nik van Dajk još prošle godine otkrili su da se u kompaniji "Activision Blizzard", koja stoji iza popularne igre, radi na razvoju filmskog svemira koji će za inspiraciju imati različite faze igre, ali ne i po pitanju radnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: