Vukašin Marković Beban: Bio si jedan od heroja moje rane mladosti

Vukašin Marković, poznatiji po ulozi Bebana u seriji "Porodično blago", oprostio se na Instagramu od svog kolege Nebojše Glogovca.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

18:10

Vukašin Marković Beban: Bio si jedan od heroja moje rane mladosti
Foto: Screenshot

"Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem 4 godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako je*eno kul moze da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kažeš 3 reci, a ti se ni ne nasmejes. I mlađe i starije kolege su bile lude da budu kao ti", napisao je Marković.

"Sad u trideset i drugoj imam neku ideju kako i zašto si bio tako kul. Zato sto si se palio na suštinu, i pri tolikoj privrženosti istoj, nedrio je od fore, do replike. Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sećam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine", zaključio je.

Nebojša Glogovac je u seriji glumio lik Bebanovog starijeg brata Zlatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: