Objavljena lista najboljih humorističkih serija, jedna se ipak izdvaja

Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističnu seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su “Prijatelji”.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Youtube/Screenshot
Foto: Youtube/Screenshot

Pobednika je odlučilo skoro 570 hiljada glasova, što je “Prijatelje” pozicioniralo na ubedljivo prvo mesto. Serija je emitovana od 1994. do 2004. godine i veoma brzo su postali jedna od najprepoznatljivijih televizijskih serija.

Autori serije su Dejvid Krejn i Marta Kaufman, a uloga u seriji među zvezde lansirala je Dženifer Eniston, Kortni Koks, Metjua Perija, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Prema glasovima posetilaca Rankera, druga najbolja serija svih vremena je “Sajnfeld”, slede “Simpsonovi”, ”Kafić Uzdravlje”, pa “Teorija velikog praska”. Na šestom mestu je serija “Kancelarija”, sedma je “Lude sedamdesete”, zatim MASH, pa “Kako sam upoznao vašu majku” i na desetom mestu “Svi vole Rejmonda”.

Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za “Prijatelje”. Godine 2013. našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena.

Film/TV

Promocija digitalne platforme časopisa „Filmske sveske (1968–1986)”

Povodom 70 godina Fakulteta dramskih umetnosti, 50 godina od izlaska prvog broja časopisa „Filmske sveske“ i 90 godina od rođenja profesora Dušana Stojanovića, osnivača, doživotnog urednika ovog časopisa i profesora Teorije filma na FDU, predstavljamo projekat od nacionalnog značaja: Digitalizacija časopisa za teoriju filma i filmologiju „Filmske sveske (1968–1986)”.

Film/TV sreda 31.01. 18:35 Komentara: 0

Ladies Night uz svetski fenomen “Pedeset nijansi“ u Cineplexxu

Nema lepšeg povoda da posetite bioskope Cineplexx i pogledate poslednji deo trilogije koja je uzburkala svet na događaju specijalno namenjenom damama i njihovim pratiocima. Ladies night uz film „Pedeset nijansi - oslobođeni“ održaće se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Delta City, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, u četvrtak, 8. februara sa početkom u 20 časova. Karte su uveliko u prodaji!

Film/TV sreda 31.01. 11:27 Komentara: 1
strana 1 od 31 idi na stranu