Objavljena lista najboljih humorističkih serija, jedna se ipak izdvaja

Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističnu seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su “Prijatelji”.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Youtube/Screenshot
Foto: Youtube/Screenshot

Pobednika je odlučilo skoro 570 hiljada glasova, što je “Prijatelje” pozicioniralo na ubedljivo prvo mesto. Serija je emitovana od 1994. do 2004. godine i veoma brzo su postali jedna od najprepoznatljivijih televizijskih serija.

Autori serije su Dejvid Krejn i Marta Kaufman, a uloga u seriji među zvezde lansirala je Dženifer Eniston, Kortni Koks, Metjua Perija, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Prema glasovima posetilaca Rankera, druga najbolja serija svih vremena je “Sajnfeld”, slede “Simpsonovi”, ”Kafić Uzdravlje”, pa “Teorija velikog praska”. Na šestom mestu je serija “Kancelarija”, sedma je “Lude sedamdesete”, zatim MASH, pa “Kako sam upoznao vašu majku” i na desetom mestu “Svi vole Rejmonda”.

Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za “Prijatelje”. Godine 2013. našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena.

Film/TV

"Vreme filmskih diva je prošlo"

Nisam očekivao da ću dobiti Oskara jer u šali često kažemo da je za svakog Italijana lakše da postane papa nego da dobije prestižnu nagradu Američke akademije za film, kazao je Tanjugu, italijanski šminker Alesandro Bertoluči, gost Festivala italijanskog filma koji se od 23. do 27. maja održava u Beogradu.

Film/TV subota 26.05. 18:20 Komentara: 1
strana 1 od 1528 idi na stranu