Nakon 25 godina, Molder i Skali konačno u "vrućoj" akciji

Fanovi popularne TV serije "Dosije iks" čekali su punih 25 godina da se hemija između glavnih likova Skali i Moldera pretvori u nešto konkretnije. Sinoć su to i dočekali.

Kultura

Izvor: index.hr

Petak, 19.01.2018.

18:35

Nakon 25 godina, Molder i Skali konačno u
Foto: YouTube screenshot

"A onda su imali seks. Dvaput", napisala je glumica Džilijan Anderson na svom profilu na Tviteru uz odgovarajući gif, nakon sinoćnje premijere 11. sezone serije. Iako su ovakav razvoj događaja čekali zaista dugo, mišljenja fanova o radnji serije podeljena su.

Između ostalog, u središtu je i Skalin sin Vilijam, za kojeg se pretpostavlja da je plod njene veze s Molderom.

Ali, kao potencijalni otac sada se spominje misteriozni "čovek s cigaretom". On "priznaje" da je drogirao kultnu televizijsku detektivku, a beba je rezultat vanzemaljske tehnologije, odnosno pokušaj stvaranja "superčoveka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: