On je zvezda novog Tarantinovog filma

Slavni režiser Kventin Tarantino najavio je prošle godine da namerava da snimi film o ubistvima koja su 1969. godine počinili Čarls Menson i njegova "porodica". Leonardo Dikaprio zvanično je potvrdio da će glumiti u Tarantinovom devetom filmu.

Kultura

Izvor: tportal.hr

Subota, 13.01.2018.

20:25

On je zvezda novog Tarantinovog filma
Foto: Gettyimages

Zvezda filma "Titanik" tumačiće ulogu glumca u godinama.

Deveti Tarantinov film imaće snažnu atmosferu "Petparačkih priča", a kruže glasine da će se u ovom ostvarenju pojaviti i druga poznata holivudska lica, poput Breda Pita, Toma Kruza i Margo Robi, mada to još nije potvrđeno.

Ono što upada u oči jeste da je Tarantino prilično tajnovit u vezi sa svojim novim filmom. Jedino što je do sada otkriveno jeste da se u središtu radnje filma ne nalazi Menson, već glumac koji pokušava da uspe u filmskoj industriji.

Slavni režiser prvobitno je trebalo da snima film u saradnji s kompanijom Harvija Vajnstina, ali nakon niza optužbi za seksualne napade upućene Vajnstinu, Tarantino će svoj film snimiti s kompanijom "Soni pikčers".

Još jedna zanimljiva glasina jeste da Tarantino navodno namerava da snimi film u franšizi "Zvezdane staze" zajedno sa scenaristom Markom L. Smitom, autorom "Povratnika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: