Kontradiktorna izjava Lijama Nisona koja će naljutiti Holivud?

Holivudski glumac Lijam Nison govorio je o nejednakosti u platama između muških i ženskih glumaca i ponudio vrlo zanimljivo rešenje.

Izvor: B92
Podeli
foto: epa/Warren Toda
foto: epa/Warren Toda

Tokom necenzurisanog snimka od 40 sekundi, šezdesetpetogodišnji glumac navodi da je finansijska neravnopravnost među polovima u Holivudu “je*eno sramotna“ i apeluje na muškarce da treba da istupe i reše problem.

“Mi smo to započeli i mi treba da budemo deo rešenja“, rekao je za AP.

Ipak, kada ga je novinar upitao da li bi se odrekao dela svog primanja da bi neka glumica bila plaćena više, Nison je odmah dao negativan odgovor.

“Da se odreknem? Ne, ne, ne, ne, ne. To već ide previše daleko“, rekao je u navodno šaljivom tonu.

Pogledajte snimak.

Film/TV

Promocija digitalne platforme časopisa „Filmske sveske (1968–1986)”

Povodom 70 godina Fakulteta dramskih umetnosti, 50 godina od izlaska prvog broja časopisa „Filmske sveske“ i 90 godina od rođenja profesora Dušana Stojanovića, osnivača, doživotnog urednika ovog časopisa i profesora Teorije filma na FDU, predstavljamo projekat od nacionalnog značaja: Digitalizacija časopisa za teoriju filma i filmologiju „Filmske sveske (1968–1986)”.

Film/TV sreda 31.01. 18:35 Komentara: 0

Ladies Night uz svetski fenomen “Pedeset nijansi“ u Cineplexxu

Nema lepšeg povoda da posetite bioskope Cineplexx i pogledate poslednji deo trilogije koja je uzburkala svet na događaju specijalno namenjenom damama i njihovim pratiocima. Ladies night uz film „Pedeset nijansi - oslobođeni“ održaće se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Delta City, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, u četvrtak, 8. februara sa početkom u 20 časova. Karte su uveliko u prodaji!

Film/TV sreda 31.01. 11:27 Komentara: 1
strana 1 od 31 idi na stranu