"Stado" najbolji film 3. Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala

Najbolji film 3. Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (KMMFF) po glasovima publike je komedija "Stado" reditelja Nikole Koje, saopšteno je na svečanom zatvaranju Festivala.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

21:50

Festival je zatvorio reditelj Danilo Bećković, čiji su filmovi "Mali Budo" i "Jesen samuraja" osvojili nagradu publike za najbolji domaći film na prvom i drugom izdanju festivala.

Bećković je sinoć izrazio veliko zadovoljstvo što se treći KMMFF održava baš u Gračanici i istakao da je veoma važno da je festival organizovan, pohvalivši koncept programa koji je kombinacija filmova za decu i domaće produkcije iz prethodne godine.

"Prezadovoljni smo pre svega ljudima ovde i nekako nam je to najveći utisak. Želim da se zahvalim Domu kulture Gračanica i entuzijazmu svih koji su bili uključeni u organizaciju", rekla je koordinatorka festivala Sara Brkić, dodajući da je poseta bila bolja u odnosu na prošlu godinu bez obzira što se ovogodišnje izdanje Festivala održalo tokom radne nedelje.
Ivan Stojković iz Doma kulture Gračanica se zahvalio publici "koja je bila veoma dobar saradnik na festivalu“. On je istakao da su Evropski kulturni forum i Dom kulture Gračanica prezadovoljni kako je prošao festival.

Prihod od ulaznica projekcije filma na "Mlečnom putu" Emira Kusturice, koji je prikazan prvog festivalskog dana, organizatori su prosledili u dobrotvorne svrhe, Centru za osobe ometene u razvoju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: