Otkrivena tajna poznate scene iz filma "Sam u kući"

Novogodišnji i božićni praznici gotovo da ne mogu da prođu bez prikazivanja jednog od najpopulanrijih filmova "Sam u kući". Iako je prvi put prikazan pre skoro 30 godina, mnogi ga gledaju sa jednakom pažnjom i oduševljenjem.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2017.

19:38

Otkrivena tajna poznate scene iz filma
Foto: Youtube Screenshot

Verovatno se sećate scene u kojoj Kevin Mekalister pronalazi kofer starijeg brata Baza, a zatim u njemu fotografiju Bazove devojke i izgovara: „Baze, tvoja devojka! Fuj!“

Kako je u krupnom planu trebalo da bude prikazana devojčica o kojoj je reč, producenti su, ne želeći da neku žensku osobu izlože podsmevanju i poniženju zbog smešnog izgleda, došli do genijalnog rešenja. Naime, oni su odlučili da fotografišu sina scenografa koji je bio voljan da volontira u toj ulozi.

"Da je njegov sin tada znao da će film biti jedna od najprofitabilnijih porodičnih komedija svih vremena, možda bi se i predomislio“, priča glumac Devin Ritrej, koji je igrao Baza u filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: