Treći Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival počinje 13. decembra

Treći Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival (KMMFF) biće održan od 13. do 15. decembra u Domu kulture Gračanica.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Kako je saopšteno, u tri dana festivala biće prikazani srpski filmovi najnovije produkcije, ali i filmovi koji su obeležili svetske festivale.

Festival će biti održan pod sloganom "Ovde!" u organizaciji Evropskog kulturnog foruma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Srbije u partnerstvu sa Domom kulture Gračanica.

Najmlađa publika će imati priliku da pogleda nekoliko projekcija najnovijih dečijih filmova u 3D tehnici sinhronizovanih na srpski jezik - "Mali šef", Družina iz džungle", "Čudovišta iz moje porodice", "Tvrd orah".

Publiku očekuju srpski kandidat ѕa Oskara "Rekvijem ѕa gospodju J" Bojana Vuletića, "Na mlečnom putu" Emira Kusturice sa Monikom Beluči, komedija "Stado" u režiji Nikole Koje, "Igla ispod praga" reditelja i scenariste Ivana Marinovića, "Biser Bojane" Milana Karadžića, "Books of Knjige" i drugi filmovi. Po završetku festivala, publika će proglasiti najbolji domaći film.

Film/TV

Ona je najplaćenija glumica u Holivudu

Prvi put se kao Crna udovica pojavila u "Iron Manu 2" 2010. godine, a od tada je ovu ulogu tumačila u još pet filmova o Avengersima. U istoj ulozi videćemo je i ovog leta, a Skarlet Johanson (33) nedavno je potpisala ugovor o samostalnom filmu o superjunakinji.

Film/TV nedelja 21.01. 19:45 Komentara: 22
strana 1 od 1486 idi na stranu