Najpoznatiji superheroji u dugoočekivanoj akciji "Justice League"

Objavljen je poslednji trejler za dugoočekivani film "Justice League" koji će doneti uzbudljivu naučno-fantastičnu priču u kojoj superheroji Betmen, Supermen, Čudesna žena, Fleš, Akvamen i Kiborg spašavaju svet.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 08.10.2017.

20:55

Najpoznatiji superheroji u dugoočekivanoj akciji
Foto: YouTube screenshot

"Justice League" je proizvod saradnje DC Comicsa i Warnera Brosa koji su prvi put na filmskom platnu uspeli da okupe ove superheroje. Oni su se i ranije u istom timu pojavili u raznim video igrama.

Prvi deo filma režirao je Zak Snajder koji već ima dugu saradnju s DC Comicsom. Publici je poznat po filmskim ostvarenjima "Dawn of the Dead","300", "Watchman" i "Man of Steel". Publika takođe uskoro očekuje i njegov film "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Glumačku ekipu u "Justice League" čine Ben Aflek kao Betmen, Gal Gadot kao Čudesna Žena, Ezra Miler tumači Fleša, Džejson Mamoa pojavljuje se kao Akvamen, Rej Fišer igra Kiborga, a Henri Kavil Supermena. Osim njih, u filmu će se pojaviti i Džej Kej Sajmons, Wilem Dafo i Amber Herd.

"Justice League" donosi priču o Betmenovoj misiji okupljanja najjačih superheroja na svetu sa ciljem da zajedno odbrane Zemlju od velike nesreće koja joj preti.

Film u bioskope širom sveta stiže 17. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: