Ovi glumački parovi se u stvarnom životu zapravo nisu podnosili

Iako na malim i velikim ekranima deluje kao da tokom snimanja sve pršti od sreće i zadovoljstva, situacija u stvarnom životu ponekad može da bude vrlo neprijatna i razočaravajuća.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 04.10.2017.

11:01

Ovi glumački parovi se u stvarnom životu zapravo nisu podnosili
Foto: Gettyimages

Džulija Roberts i Nik Nolti

Ovaj par se nije baš najbolje slagao za vreme snimanja filma "I Love Trouble" 1994. godine. Robertsova navodno nije bila oduševljena Nolteovim mačizmom, tako da je konstatno vređala poznatog glumca, prenosi El-Ej tajms (LA Times). Nakon premijere filma, Džulija Roberts je izjavila za Njujork tajms (New York Times) da, iako Nolti ume da bude "fin i šarmantan, takođe je totalno odvratan". Nolti je uzvratio odgovorom da "nije lepo nekoga nazivati odvratnim, ali Džulija svakako nije dobra osoba, što svi znaju".

Kifer Saterlend i Fredi Princ Džunior

Govoreći na Komik-kon događaju 2014. godine, Fredi Princ Džunior uputio je žestoku kritiku svom bivšem kolegi sa kojim je glumio u seriji "24". "Kifer je bio najneprofesionalniji lik na svetu... Mislim da bi isto rekli svi koji su radili s njim", rekao je.

Džim Keri i Tomi Li Džouns

Iako je Keri sa velikim uzbuđenjem iščekivao saradnju sa Tomijem Lijem Džounsom na blokbasteru "Batman Forever" 1995. godine, osećanja definitivno nisu bila obostrana.

"Bio sam zvezda i to je bio problem", otkrio je Keri u jednom intervjuu.

"Ali, on je fenomenalan glumac. Još ga volim", dodao je.

Džilijen Anderson i Dejvid Duhovni

Iako se danas odlično slažu i čak se šuška o njihovoj vezi, godinama je kružila priča da se tokom snimanja serije "Dosije X" glavni glumci Džilijen Anderson i Dejvid Duhovni nisu podnosili. Ipak, na ekranu su uspeli da odglume strast.

Šarliz Teron i Tom Hardi

Glumica Zoi Kravic, koja se pored Teronove i Hardija pojavljuje u filmu "Mad Max: Fury Road", nije se nimalo suzdržavala tokom jednog intervjua ove godine na pitanje o neslaganju svojih kolega.

"Nisu se slagali, ali takođe treba imati na umu da smo dosta vremena proveli u pustinji. Ne znam da li je to bio problem. Mislim da jednostavno nije bilo hemije između njih", rekla je.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson

Iako su se svim snagama trudili da uvere sve da se odlično slažu, istina je sasvim drugačija. Dornan i Džonsonova se ne podnose u stvarnom životu, iako su za potrebe filma morali da snime mnogobrojne intimne scene. Svako ko je ikada pogledao barem jedan njihov zajednički intervju povodom promocije filma, mogao je da se uveri u to. Stručnjaci tvrde da zbog toga u filmu nedostaje strasti između njih i da sve izgleda u potpunosti inscenirano.

Pirs Brosnan i Teri Hačer

Pirs Brosnan je otvoreno priznao da je imao poteškoća pri zbližavanju sa svojom koleginicom za vreme snimanja filma o Džejmsu Bondu "Tomorrow Never Dies" 1997. godine.

"Bio sam vrlo uznemiren. Čekao sam je satima. Moram da priznam da sam rekao nekoliko stvari o njoj koje nisu bile baš tako fine", izjavio je za Dejli miror (Daily Mirror).

Bil Marej i Lusi Lu

Poznati glumac jednom je navodno pauzirao snimanje "Čarlijevih anđela" samo da bi svima rekao da Lu ne ume da glumi, što je glumica vrlo loše podnela. Toliko loše, da ga je navodno ošamarila.

Nekoliko godina nakon što je izjavio da je izuzetno neprofesionalna, Marej je navodno prešao preko svega, govoreći da ima "vrlo topla osećanja prema njoj".

Rajan Gosling i Rejčel Mekadams

"Možda ne bi trebalo da pričam o ovome, ali njih dvoje jednog dana na snimanju zaista nikako nisu mogli da se slože", izjavio je Nik Kasavetes, režiser filma "Notebook".

"Rajan me je pred 150 ljudi povukao u stranu i zamolio da dovedem nekog drugog umesto nje. Nedugo nakon toga počeli su da viču jedno na drugo, a ja sam otišao. Morao sam da zapalim cigaretu. Posle toga je sve nekako išlo bolje. Nije bilo prijatno, i to do kraja filma, ali recimo da je bilo malo prijatnije nego ranije", ojasnio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: