Predomislio se posle 2 nedelje? "Snimaću akcione filmove dok ne umrem"

Odluka glumca Lijama Nisona da se povuče iz sveta akcionih filmova trajala je svega dve nedelje. Glumac je nedavno izjavio da će tumačiti akcione uloge "dok ne ispusti poslednji dah", prenosi Independent.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2017.

17:50

Predomislio se posle 2 nedelje?
Foto: Gettyimages

Zvezda filma "The Taken" navodno je tokom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu izjavila da se više neće pojavljivati u akcionim filmovima jer već ima 65 godina, ali je glumac to porekao ove nedelje u intervjuu za Varajeti.

"Nije istina, pogledajte me! Pričate o prošlom vremenu. Snimaću akcione filmove dok me ne sahrane. Nikada neću otići u penziju", rekao je.

PROČITAJTE JOŠ: Lijam Nison "prevario" javnost: Samo sam se šalio

Nisonova uloga iz 2008. godine pokazala se neočekivano uspešnom, otvorivši mu put ka ulogama akcionih heroja u filmovima "The Grey", "Non-Stop", "Run All Night" i "A Walk Among the Tombstones".

"Ne verujem da će biti sniman 'Taken 3'. Nema šanse da će je ponovo oteti!", izjavio je glumac 2013. godine.

"Taken 3" premijerno je prikazan u januaru 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: