Penvajz ponovo na velikom platnu: Drugi deo filma "To" stiže 2019.

Drugi deo filmske adaptacije romana Stivena Kinaga "To" stiže na veliko platno 6. septembra 2019. godine, saopštile su producentske kuće New Line Cinema i Warner Bros.

Kultura

Izvor: Mashable.com

Sreda, 27.09.2017.

10:50

Penvajz ponovo na velikom platnu: Drugi deo filma
Printscreen YouTube/Warner Bros. Pictures

Scenarista Geri Dauberman već je počeo rad na scenariju. Film bi trebalo da režira reditelj aktuelnog filma o klovnu Penvajzu Endi Mušeti, dok će se produkcijom baviti isti tim producenata.

"To: Poglavlje drugo" (IT: Chapter Two) će se fokusirati na priči članova Klua 27 mnogo godina kasnije, kada oni kao već odrasli, i pomali traumatizovani ljudi, moraju još jednom da se bore protiv Penvajza. Ovoga puta, međutim, očekuje ih konačna borba.

"U drugom filmu, radnja će se dešavati u sadašnjosti. Ali, pošto pričamo priču o odraslim ljudima, imaćemo dosta flešbekova na osnovu kojih ćemo obavestiti gledaoce o događajim iz '80.-ih i njihovom vezom sa glavnom pričom", rekao je Mušeti.

Aktuelna verzija filma "To" nedavno je postala najprofitabilniji horor film ikada, koji je od početka prikazivanja na globalnom nivou zaradio 478,1 milion dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: