Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?

Nakon velikog uspeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine, koji je zaradio preko 400 miliona dolara, stiže nastavak ove urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima, koji su dobili neverovatno pojačanje!

Kultura

Izvor: B92

Petak, 22.09.2017.

09:30

Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?

Majstorske izvedbe Kolina Firta i Tarona Edžertona su najjači aduti filma Kingsman: Tajna služba, ali ako tome dodamo i talente Čeninga Tejtuma, Hali Beri, Pedra Paskala, Džefa Bridžisa i Džulijen Mur, dobijamo spektakl pod nazivom Kingsman: Zlatni krug.

Među ovim velikim holivudskim imenima, našao se i muzičar Elton Džon, koji je u filmu ostvario veoma zapaženu ulogu, glumeći samog sebe. Dakle, zabava je zagarantovana!

U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima, ali ono što smo zavoleli u prethodnom filmu ostaje isto - odvažni likovi i inteligentni humor.
Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića bratske špijunske agencije u SAD pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane.

U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja - Popi, najmoćniju ženu na svetu, koja se bavi proizvodnjom i prodajom narkotika, a živi u dalekoj džungli, izolovana od sveta.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugo iščekivano ostvarenje od danas u bioskopima širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: