Da li ste spremni za povratak pravog špijunskog filma?

Nakon velikog uspeha filma „Kingsman: Tajna služba“ iz 2015. godine, koji je zaradio preko 400 miliona dolara, stiže nastavak ove urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima, koji su dobili neverovatno pojačanje!

Podeli

Majstorske izvedbe Kolina Firta i Tarona Edžertona su najjači aduti filma Kingsman: Tajna služba, ali ako tome dodamo i talente Čeninga Tejtuma, Hali Beri, Pedra Paskala, Džefa Bridžisa i Džulijen Mur, dobijamo spektakl pod nazivom Kingsman: Zlatni krug.

Među ovim velikim holivudskim imenima, našao se i muzičar Elton Džon, koji je u filmu ostvario veoma zapaženu ulogu, glumeći samog sebe. Dakle, zabava je zagarantovana!

U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima, ali ono što smo zavoleli u prethodnom filmu ostaje isto - odvažni likovi i inteligentni humor.

Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića bratske špijunske agencije u SAD pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane.

U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja - Popi, najmoćniju ženu na svetu, koja se bavi proizvodnjom i prodajom narkotika, a živi u dalekoj džungli, izolovana od sveta.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugo iščekivano ostvarenje od danas u bioskopima širom Srbije.

Film/TV

Sofi Fajns zatvara deveti Merlinka festival

Dodelom nagrada za najbolji igrani, dokumentarni i kratki film, nastupom Sonje Sajzor i projekcijom dokumentarnog filma "Grejs Džons" Sofi Fajns, večeras se u Domu omladine Beograd završava deveti Međunarodni festival LGBT filma "Merlinka".

Film/TV sreda 13.12. 10:35 Komentara: 0
strana 1 od 1476 idi na stranu