Jedna od najvećih zvezda "Paklenih ulica" preti napuštanjem franšize

Mišel Rodrigez se buni zbog načina na koji producenti franšize "Fast and Furious", kod nas prevedene kao "Paklene ulice", tretiraju žene.

Kultura

Izvor: Huffington Post

Petak, 30.06.2017.

11:16

Jedna od najvećih zvezda
Foto: Gettyimages

Glumica koja igra Leti Ortiz, napisala je na Instagramu da će napustiti serijal, ukoliko ne odluče "da ženama pokažu malo ljubavi u sledećem nastavku". Ona je dodala da je "zahvalna na šansi koju je dobila".
Entertainment Weekly prenosi da je sada u filmove uključeno više žena, uključujući i Šarliz Teron, a da će se u sledećem nastavku pojaviti i Gal Gadot i Elza Pataki.

Međutim, originalni član postave Džordana Bruster, koja igra Miju Toreto, neće se pojaviti u sledećem nastavku i nedavno je izjavila da "to nije bio njen izbor".

U maju se Rodrigez žalila da "na prste jedne ruke" može izbrojati rečenice koje je sa Džordanom prema scenariju mogla da razmeni u poslednjih 16 godina, koliko franšiza postoji i kompletnu situaciju nazvala "patetičnom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: