„Otkačene trudnice" od 17. avgusta u bioskopima

Urnebesna komedija „Otkačene trudnice", od rediteljke Noemi Saglio, donosi nam priču o majci i ćerki koje u isto vreme ostanu u drugom stanju.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.06.2017.

09:40

„Otkačene trudnice
Foto: Promo

Kamil Kotin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žulijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put.

Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska.

Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao novopečenu mamu.

Pored Žulijet Binoš i Kamil Kotin u glavnim ulogama, u ovom filmu ćemo gledati i Lambera Vilsona i Ketrin Džejkob.

„Otkačene trudnice" je treća komedija rediteljke Noemi Saglio i od 17. avgusta biće u bioskopima širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: