Umrla glumica Debi Renolds, majka Keri Fišer

Holivudska glumica Debi Renolds, koja se proslavila ulogom u filmu "Pevajmo na kiši", preminula je u 85. godini, samo dan nakon što je umrla i njena ćerka, takođe glumica Keri Fišer.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2016.

08:40

Umrla glumica Debi Renolds, majka Keri Fišer
Foto: Gettyimages

Debi Renolds je preminula nekoliko sati pošto je primljena u bolnicu u Los Anđelesu, najverovatnije posle moždanog udara.

Vest o smrti Renoldsove objavio je njen sin, Tod Fišer.

"Ona je sada sa Keri", rekao je on, dodajući da je smrt ćerke bila previše za Debi Renolds, prenosi AP.

Njena ćerka Keri Fišer preminula je od posledica srčanog udara.

Pročitajte još: Preminula Keri Fišer, princeza Leja iz "Ratova zvezda"

Deb iRenolds je glumila u desetak filmova zajedno sa Džinom Kelijem, Frenkom Sinatrom, Tonijem Kertisom, Donaldom O'Konorom, Fredom Asterom i Dikom van Dajkom.

U jeku karijere, Debi Renolds je bila u žiži javnosti kada je njen suprug, pevač Edi Fišer, započeo ljubavnu aferu sa glumicom Elizabet Tejlor.

Debi Renolds i Fišer su se razveli 1959. godine, a on se potom oženio Elizabet Tejlor.

Isticala je da je njena životna filozofija da uvek ima "petogodišnji plan".

"Izguram današnji dan i onda se ne nerviram pet godina. Uvek zamišljam veliki tunel i na kraju tog tunela svetlo. Znam da mogu da stignem do tog svetla i za to će mi trebati pet godina. Prošla sam kroz mnogo takvih tunela. Uvek pokušavam, nikada se ne predajem", rekla je Debi Renolds u intervjuu 2010. godine. Meri Frensis Renolds rođena je 1. aprila 1932. godine. Kompanija "Vorner braders" joj je nadenula ime Debi.

Glumica Keri Fišer, poznata po ulozi princeze Leje u "Ratovima zvezda", preminula je pre dva dana u 60. godini, nekoliko dana nakon što je pretrpela snažan srčani udar tokom transatlantskog leta.

Keri Fišer je prethodno pozlilo na letu od Londona do Los Anđelesa i po sletanju je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu.

Američki mediji su izvestili da je imala težak srčani udar.

Keri Fišer se u Los Anđeles vraćala iz Londona, gde je promovisala svoje memoare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: