Novi trejler za ruski SF film “Attraction”

SonyPictures Russia donosi nam novi, treći trejler za najnovije ostvarenje ruke kinematografije, SF akcioni film “Attraction”, u originalu “Притяжение”, o ogromnom svemirskom brodu koji se ruši iznad Rusije.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 26.11.2016.

15:39

Novi trejler za ruski SF film “Attraction”
Foto: YouTube Screenshot

Nakon što mnogi vide i posete ova svemirski brod stavovi među stanovništvom se dele. Jedni počinju da preispituju svoje postojanje i menjaju kompletno pogled na svet, dok drugi žele da nepozvani posetioci što pre napuste planetu.

Kako će se sve završiti moćićemo da vidimo od 26. januara 2017. godine, kada film bude počeo da se prikazuje u bioskopima.

Fedor Bondarčuk (“The Inhabited Island 1 & 2”), glumac koji je prešao u reditelje, potpisuje režiju ovog ostvarenja, dok glavne uloge u filmu igraju Oleg Menšikov, Aleksander Petrov, Rinal Mukametov i Irina Staršenbaum. Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: