Crtani o viršlama koji nije za mlađe od 18 godina

Sredinom septembra u domaće bioskope stiže crtani film koji apsolutno nije namenjen za celu porodicu - "Sausage party".

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.08.2016.

16:14

Crtani o viršlama koji nije za mlađe od 18 godina
Foto: YouTubeScreenshot

Novi film kompanije Soni pikčers ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je bioskopski biznis u pitanju - to je prvi animirani film u istoriji koji će zaigrati u bioskopima, a koji nikako nije preporučljiv za gledaoce mlađe od 18 godina, najavljuju distributer CON Fflm.

Reč je o zabavnoj, humorističkoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga šta drugi misle o tome.

Glasove viršli, pecivu, paradajzu, krastavcu, tortilji, krofni, u ovoj animiranoj komediji za punoletne dali su Set Rodžen, Džona Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton i drugi.

Glavni lik je Frenk, viršla koja sanja o tome da će je jednoga dana neko kupiti i da će na taj način napustiti supermarket i otići u svet izvan prodavnice, ali pošto greškom završi odvojen od svog paketa, Frenk se upušta na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi, saznajući zastrašujuću istinu o svetu van izloga.

Ta jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 miliona dolara, a samo u Americi je u prvom vikendu prikazivanja zaradila 32 miliona dolara.

Do danas film je samo u SAD zaradio više od 70 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: