Iz HBO otkrili kada će se završiti "Igra prestola"

Osma sezona “Igre prestola” biće i poslednja u toj popularnoj seriji, potvrdili su iz HBO.

Independent
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Kejsi Blojs novi predsednik programa ove kablovske mreže, potvrdio je za novinare u Los Anđelesu da će mnogima omiljena serija biti okončana za dve sezone.

Producenti D. B. Vajs i Dejvid Beniof “imaju vrlo specifičan plan o tome koliko sezona žele da naprave”, rekao je Blojs. “Kada bih mogao da ih nateram da naprave još, tražio bih 10 sezona, ali želimo da poslušamo njihov instinkt i da konačna verzija serije bude najbolja moguća”.

Ranije je otkriveno da će naredna sezona imati samo sedam epizoda, a budući da su producenti i ranije navodili da planiraju da serija ukupno ima 75 epizoda, možemo zaključiti da će osma sezona imati osam epizoda. S druge strane, Beniof i Vajs nisu isključili mogućnost ni da poslednja sezona ima samo šest epizoda.

Film/TV

Film "Sinema komunisto" u subotu u Skadarliji

Bioskop domaćih filmova u Skadarliji - Skadarlijski kinematograf u subotu, 30. jula, predstaviće dokumentarni film "Sinema komunisto", višestruko nagrađivan dokumentarni film Mile Turlajić, koji vodi na putovanje kroz Titovu filmsku industriju.

Film/TV četvrtak 28.07. 17:11 Komentara: 5

Film "Enklava" nagrađen na Kavkazu

Film "Enklava" Gorana Radovanovića, prošlogodišnji predstavnik Srbije u trci za Oskara za film sa neengleskog govornog područja, dobio je Glavnu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu Nalčik na Kakvkazu u Rusiji, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije.

Film/TV četvrtak 28.07. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 36 idi na stranu