"Isterivači duhova" stižu u bioskope

Od 28. jula, u bioskopima širom Srbije prikazivaće se akciona komedija "Isterivači duhova"

Podeli

Iako smo već navikli da holivudske zvezde Melisa Mekarti i Kristen Vig u svojim filmovima vode glavnu reč kada je humor u pitanju, nova najava za “Isterivače duhova” otkriva nam da to možda i neće biti tako. U videu koji vam ovim putem predstavljamo uveri ćete se kako ogromnu moć zasmejavanja poseduje i glumačka super-zvezda Kris Hemvort. Sigurno je da je uz oku prijatnu fizičku pojavu, Hemsvort je pravi komičar i da će se upravo oko njega vrtiti pregršt humorističnih dosetki iz novih “Isterivače duhova” koji nam u bioskope stižu 28. jula.

Kris Hemsvort ovog leta pridružuje se ženskoj grupi isterivača duhova - Melisi Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Leslie Džons – i to ni više ni manje nego kao njihova... sekretarica. Kako će se snaći na novom radnom mestu (ili bolje rečeno kako se neće snaći) otkriva ovaj urnebesni video u kojem njegove koleginice priznaju da su se jedva suzdržavale od smeha prilikom snimanja scena, a Leslie Džons još uvek ne može da prihvati činjenicu da je Hemsvort uz to što je talentovan i zgodan takođe i zabavan.

Akcionu komediju “Isterivači duhova” režirao je Paul Feig, široj publici verovatno najpoznatiji po režiji hit-komedije „Deveruše“ u kojoj su glavne uloge takođe ostvarile Melisa Mekarti i Kristen Vig. U “Isterivačima duhova”, Feig će kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova. Tako se uz već spomenute glavne glumice (i glumca) u ostalim ulogama pojavljuju Endi Garsia, Majkl Kenet Viliams, Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari.

Uz Feiga scenario za film potpisuje Keti Dipold koja je sa njim već radila na akcionoj hit komediji „Žestoke devojke“ sa Melisom Mekarti i Sandrom Bulok u glavnim ulogama. Uz potpuno novu glumačku ekipu i povratak starih likova nesumnjivo je da nas ovog leta očekuje do sada neviđeno spašavanje sveta!

Film/TV

Film "Sinema komunisto" u subotu u Skadarliji

Bioskop domaćih filmova u Skadarliji - Skadarlijski kinematograf u subotu, 30. jula, predstaviće dokumentarni film "Sinema komunisto", višestruko nagrađivan dokumentarni film Mile Turlajić, koji vodi na putovanje kroz Titovu filmsku industriju.

Film/TV četvrtak 28.07. 17:11 Komentara: 5

Film "Enklava" nagrađen na Kavkazu

Film "Enklava" Gorana Radovanovića, prošlogodišnji predstavnik Srbije u trci za Oskara za film sa neengleskog govornog područja, dobio je Glavnu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu Nalčik na Kakvkazu u Rusiji, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije.

Film/TV četvrtak 28.07. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 36 idi na stranu