Pogledajte trejlere za najjače filmove koji dolaze

Komik Kon, jedan od najvećih festivala pop kulture u San Dijegu, iz godine i godinu postaje sve popularniji događaj, a ‘nerd’ kultura postepeno prelazi u domen - kulture.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 24.07.2016.

21:10

Pogledajte trejlere za najjače filmove koji dolaze
Foto: Screenshot

Kao i svaki put, i ove godine je publika mogla da vidi mnoštvo trejlera koji najavljuju buduće filmske hitove. Jedan od najiščekivanijih filmova svakako je "Wonder Woman", za koji je nedavno objavljen i zvanični poster.

Lik čuvene heroine dočaraće je Gal Gadot, a premijera filma planirana je za 2. jun 2017. godine. Vorner Bros juče je predstavio i trejler za rimejk King Konga, u kojem glavnu ulogu tumače Tom Hidlston, Bri Larson i Džon Gudman.

“Kong: Skull Island” će se u bioskopima pojaviti 10. marta 2017. godine. “Suicide Squad” pojaviće se u bioskopima 5. avgusta, kada ćemo videti Džereda Letoa u ulozi Džokera, Margot Robi kao Harli Kvin, Vila Smita kao Dedšota, kao i Bena Afleka, ponovo u ulozi Betmena.

Deluje da će mnoštvo zlikovaca biti odgovor vlade na “pretnju” Supermena. Nakon filma “Batman v Superman” koji je primio vrlo negativne kritike (proglašen je najboljim najgorim filmom za 2016), predstavljen je trejler za novi film Zaka Snajdera - "Justice League", koji će publika moći da vidi u novembru 2017. godine. Nakon tizera koji je objavljen u aprilu sledi i prvi puni trejler za Marvelov film “Doctor Strange”.

U glavnoj ulozi gledaćemo Benedikta Kamberbača, a film u bioskope stiže 4. novembra 2016. Nedavno se pojavio i poslednji trejler za "The Lego Batman Movie", u kojem je pažnja ovaj put usmerena na Robina.

Film će se u bioskopima širom SAD pojaviti 10. februara 2017. godine. Kao što je i obećano, kompanija Vorner Bros objavila je prvi tizer trejler za film "King Arthur: Legend of the Sword" režisera Gaja Ričija.

Premijera filma zakazana je za 24. mart 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: