Nickelodeon prvi put predstavio gej par u crtanom filmu

Televizijski kanal Nickelodeon nedavno je u jednoj od svojih animiranih serija prvi put prikazao homoseksualni bračni par.

Izvor: Independent
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

U animiranoj seriji "The Loud House" pojavio se gej par koji čine dva ljubavnika različitih rasa. Oni su svog sina – animiranog lika Klajda koji se regularno pojavljuje u seriji – odvezli da prespava kod prijatelja.

Klajdovi roditelji pojavili su se u epizodi koja je prikazana 20. jula, a na društvenim mrežama ubrzo je osvanuo isečak u kojem se vidi par.

U središtu radnje serije čiji je autor Kris Sorvino, nalazi se dečak Linkoln koji odrasta u porodičnoj kući sa svojih 10 sestara.

Film/TV

Film "Sinema komunisto" u subotu u Skadarliji

Bioskop domaćih filmova u Skadarliji - Skadarlijski kinematograf u subotu, 30. jula, predstaviće dokumentarni film "Sinema komunisto", višestruko nagrađivan dokumentarni film Mile Turlajić, koji vodi na putovanje kroz Titovu filmsku industriju.

Film/TV četvrtak 28.07. 17:11 Komentara: 5

Film "Enklava" nagrađen na Kavkazu

Film "Enklava" Gorana Radovanovića, prošlogodišnji predstavnik Srbije u trci za Oskara za film sa neengleskog govornog područja, dobio je Glavnu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu Nalčik na Kakvkazu u Rusiji, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije.

Film/TV četvrtak 28.07. 13:50 Komentara: 1
strana 1 od 36 idi na stranu