“Radije bih igrao Borna nego mizoginog Bonda”

Dok ljubitelji čuvene franšize o britanskom tajnom agentu nagađaju ko će biti sledeći Bond, holivudski glumac Met Dejmon istakao je da to svakako neće biti on.

Kultura

Izvor: Independent

Nedelja, 17.07.2016.

09:55

“Radije bih igrao Borna nego mizoginog Bonda”
Foto: Gettyimages

Tom Hidlston bio je oduševljen kada je saznao da ga fanovi vide kao narednog Bonda, dok je Kit Harington bio kratak i jasan kada su ga novinari pitali da li će baš on glumiti popularnog tajnog agenta: “Ne baš, ne”.

Sa svojim kolegom saglasan je i Met Dejmon koji je trenutno angažovan u novom filmu o drugom izuzetno popularnom špijunu - Džejsonu Bornu.

“Borna volim nogo više od Bonda. Born zastupa današnje vrednosti, dok je Bond ostao zarobljen negde u 60-im godinama. Danije Krejg ga je donekle približio savremenom dobu, ali je taj lik suštiniski i dalje mizoginista koji voli da ispija martinije i ubija ljude ne mareći ni za šta”, rekao je Dejmon.

"S druge strane, Džejson Born je serijski monogamista kojeg progone stvari koje je činio u prošlosti. On ima empatiju i pokazuje saosećanje prema drugim ljudima. A i Born bi svakako pobedio u borbi između ova dva lika”, zaključio je.

Glumac trenutno promoviše najnoviji film iz serijala o Bornu, jednostavno nazvan “Džejson Born”.

Film će premijerno biti prikazan u Velikoj Britaniji 27. jula 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: