Moskva: Nagrada publike za film "Dnevnik mašinovođe"

Na upravo završenom filmskom festivalu A kategorije u Moskvi film "Dnevnik mašinovođe" reditelja Miloša Radovića osvojio je prestižnu Nagradu publike.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 01.07.2016.

10:36

Moskva: Nagrada publike za film

Glavne uloge u filmu igraju Lazar Ristovski, Petar Korać, Mirjana Karanović, Nina Janković, Jasna Đuričić, MladenNelević, Danica Ristovski, Haris Burina, Tihomir Stanić…

Film će imati srpsku premijeru 02 . jula na festivalu Cinema City u Novom Sadu, a zatim, kao posebnu zanimljivost, objavljujemo da će film imati premijeru u Ravnom Selu, rodnom mestu Lazara Ristovskog, u nedavno izgorelom Domu kulture. Ta projekcija bi trebalo da podstakne potencijalne donatore da se sakupi novac za renoviranje izgorelog objekta u ovom mestu.

Svečana premijera filma biće 14. septembra u Sava centru, kada će i zvanično početi njegova bioskopska distribucija za koju je zadužena kuća Art Vista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: