Najkraća veza u istoriji Ledenog doba - Sidova prosidba

Želite da zaprosite vašu drugu polovinu, a ne znate kako? Ugledajte se na Sida, sigurno će vam dati neku ideju, kako to da ne uradite.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2016.

16:08

Najkraća veza u istoriji Ledenog doba - Sidova prosidba

Ovog leta, tačnije 14. jula u bioskope nam stiže novo poglavlje poznate animirane franšize – Ledeno doba: Veliki udar. A mi vam sad predstavljamo insert iz filma u kome Sid pokušava da zaprosi svoju devojku. Kako i da li je uspeo u tome pogledajte u ovom kratkom videu. U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Studio 20th Century Fox je i ovoga puta poverio uloge glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma. Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli. Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe. Srpski košarkaš Marko Kešelj pozajmio je zecu Tedi u petom nastavkuLedenog doba: Veliki udar. Rediteljka sinhronizacije animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar je Iva Milošević.

Bioskopska publika će od 9. jula biti u prilici da u odabranim bioskopima pogleda film, a publika širom Srbije će već od 14. jula moći da uživa u do sada najvećoj avanturi ovih simpatičnih junaka. Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D formatima. A karte za pretpremijerne projekcije su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: