Ona je nova Lara Kroft

Švedska glumica, oskarovka Alisija Vikander, zauzeće mesto Andželine Džoli u ulozi pustolovke i arheologa Lare Kroft u novom nastavku filma "Tomb Raider", objavio je Los Anđeles tajms.

Kultura

Izvor: Vecernji.hr

Petak, 29.04.2016.

13:08

Ona je nova Lara Kroft
Tanjug / Rich Fury/Invision/AP

Biće to film o mladoj Lari Kroft, u vreme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, dodaje list. Film će režirati Norvežanin Roar Utaug. Film će zajednički producirati MGM i Vorner, ali druge pojedinosti nisu objavljene.

Andželina Džoli je glumila Laru Kroft u dva dosad jedina snimljena filma o toj junakinji. Godine 2001. snimljen je "Lara Croft: Tomb Raider", a 2003. "Lara Kroft Tomb Raider 2: Kolevka života". Nijedan film nije oduševio kritičare, ali je Džolijeva dobila pohvale za svoju ulogu.

Alisija Vikander (27) ove je godine osvojila Oskara za sporednu ulogu u "Dankinji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: