Finalni trejler za X-Men: Apokalipsa

Samo mesec dana pred premijeru, 20th Century Fox objavio je finalni trejler za dugo očekivani nastavak X-Men franšize, pod nazivom X-Men: Apokalipsa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

17:51

Finalni trejler za X-Men: Apokalipsa
Foto: YouTube Screenshot

Reditelj Brajan Singer, zajedno sa scenaristima Majklom Doertijem, Denom Harisom i Sajmonom Kinbergom, napisao je priču za ovo ostvarenje.

Nakon što se odmarao hiljadu godina, Apokalips se budi 1983. godine i razočaran u svet, s obzirom da je postao haotičan i nasilan, on sakuplja sledbenike koji će pratiti njegov cilj. Pridružuju mu se Magneto, Sajlok, Oluja i Anđeo, kako bi mu pomogli da prekroji društvo po svom viđenju. Njegov cilj je: napraviti svet gde jaki napreduju, a slabi su odbačeni sa strane, bilo da su ljudi ili mutanti. Na X-Men ekipi je da ga spreče da istraje u svojoj nameri.

U glavnim ulogama nalaze se Džejms MekAvoj (Profesor X), Majkl Fasbender (Magneto), Dženifer Lorens (Mistik), Nikolas Hoult (Zver), Evan Peters (Živa), Rouz Birn (Moira MekTegert) i Lukas Til (Havok). Pridružuju im se “novajlije” Oskar Ajzek (“Star Wars: The Force Awakens”) kao Apokalips, Sofi Tarner (“Game of Thrones”) kao Džin Grej, Taj Šeridan (“Mud”) kao Kiklop, Aleksandra Šip (“House of Anubis”) kao Oluja, Kodi Smit-MekFi (“Dawn of the Planet of the Apes”) Noćni Šunjač, Ben Hardi (“EastEnders”) kao Anđeo, Olivia Mun (“Magic Mike”) kao Sajlok.

Ono što je Brajan Singer ostavio za sam kraj promocije, kao iznenađenje, možete videti na kraju trejlera. O čemu se radi, nećemo vam otkriti, pogledajte sami.

Spremite se za Apokalipsu, 27. maja. Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: