Monika Beluči i Džim Beluši u Tvin Piksu

Nove epizode serije “Tvin Piks” najavljene su još pre nekoliko meseci, ali sada znamo i ko će igrati u njima.

Newser
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Nova sezona, koja je zakazana za narednu godinu, odigrava se 25 godina nakon originalne serije, a ljubitelji originala verovatno će biti zadovoljni odabirom glumaca.

Potvrđeno je da će igrati Kajl Maklahlan, Šeril Fen, Dejvid Duhovni, Medhen Amik i Hari Din Stenton, a Dejvid Linč, tvorac serije, takođe je deo tima.

Među novim glumcima su Naomi Vots, Ričard Čemberlen, Džim Beluši, Majkl Sera, Amanda Sejfrid, Dženifer Džejson Li, Ešli Džad, Lora Dern, Erni Hadson i Tom Sajzmor. Na listi su i Trent Reznor, njegova supruga Marikvin Reznor, Edi Veder, Monika Beluči, Robert Foster i još mnogo poznatih ličnosti.

Potpuni spisak filmske ekipe ima čak 217 imena, ali nedostaju neki veterani, poput Lare Flin Bojl, koja je igrala Donu, Pajper Lori (Ketrin) i Majkla Ontkina (šerif).

Film/TV

Sofi Fajns zatvara deveti Merlinka festival

Dodelom nagrada za najbolji igrani, dokumentarni i kratki film, nastupom Sonje Sajzor i projekcijom dokumentarnog filma "Grejs Džons" Sofi Fajns, večeras se u Domu omladine Beograd završava deveti Međunarodni festival LGBT filma "Merlinka".

Film/TV sreda 13.12. 10:35 Komentara: 0
strana 1 od 1476 idi na stranu