Trijumf "Pedeset nijansi sive" na dodeli zlatnih Malina

Filmski hit "Pedeset nijansi - siva" "trijumfovao" je na dodeli američke nagrade "Zlatne maline", koja se dodeljuje najgorim filmskim ostvarenjima u prošloj godini.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2016.

09:19

Trijumf
Foto: YouTube Screenshot

Adaptacija erotskog romana britanske spisateljice E.L. Džejms sinoć je u Los Anđelesu dobila čak pet "Zlatnih malina", uključujući onu za najgori film, koji je podelila sa filmom o superherojima "Fantastična četvorka", prenela je agencija AP.

"Pedeset nijansi - siva" je takođe dobio "nagrade" za najgori scenario, najgoreg glumca - koja je otišla Džejmiju Dornanu i za najgoru glumicu - dodeljena Dakoti Džonson, a njih dvoje su dobili nagradu i za najgori par.

Osim što je proglašen za najgori film, "Fantastična četvorka" je dobila "Zlatnu malinu" i za najgori rimejk i za najgoreg režisera, koja je dodeljena Džošu Trenku.

Nagradu za najgoreg glumca u sporednoj ulozi dobio je Edi Redmejn za film "Jupiter - uzdizanje", iako je prošle godine dobio Oskara za ulogu naučnika Stivena Hokinga u filmu "Teorija svega".

Silvester Stalone, koji je ove godine nominovan za Oskara za reprizu uloge Rokija Balboe u filmu "Krid", dobio je "Zlatnu malinu za iskupljenje", koja se dodeljuje ranijim dobitnicima te nagrade za nove uloge koje su oživele njihovu karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: