Animirani film “Spider-Man“ tek u decembru 2018. godine

Lista filmova baziranih na junacima iz Marvel Comics-a je podugačka, a obuhvata televizijske, igrane i animirane filmove. Jedan od takvih filmova, koji će kao glavnog junaka imati “Spider-Man“-a je trenutno u razvoju.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.12.2015.

20:10

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Njegova premijera je ovog proleća najavljena za 20. jul 2018. godine, od strane Toma Rotmena, predsednika kompanije Sony Pictures. On je tada, na manifestaciji CinemaCon u Las Vegasu predstavio ovaj animirani projekat i najavio da će njegovi producenti i pisci biti Fil Lord i Kris Miler, režiserski dvojac koji stoji iza animiranog filma “The Lego Movie“.

Variety, međutim, objavljuje vest da je premijerni datum od strane kompanije Sony, pomeren nekoliko meseci kasnije, tako da ovaj film, koji još uvek nema zvanični naziv, možemo očekivati 21. decembra 2018. godine.

Zanimljivo je reći da je i igrani film o „Spider-Man“-u , još uvek bez zvaničnog naziva, a njega bi trebalo da gledamo u bioskopima premijerno 28. jula 2017. godine, sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi , koji će pre toga, sledeće godine u maju debitovati kao “Spider-Man“ u filmu “Captain America: Civil War“.

Koji bi vi film o „Spider-Man“-u radije pogledali, igrani ili animirani? Možda željno očekujete oba? Podelite sa nama vaše mišljenje.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: